Video Eeva Leskinen

Make Bra kaavat

Make Bra kaavat luovat ihanteellisen pohjan omien alusvaateunelmiesi toteuttamiseen. Voit “disainata” ja valmistaa omat alusasusi ja käyttää aina mieleisiäsi, hyvin istuvia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Istuvuuden takaa vuosien kehittelytyö, jonka aikana kaavoja on sovitetttu lukuisille erikokoisillle ja -muotoisille naisille.makeBra-pattern-sheet

Saatavilla on push-up ja balconette -tyyppisten sekä full cup liivien kaavat, alushousukaavat ja pitkien sukkien kaavat. Ja valikoima laajenee…

Voit hankkia rintaliivikaavan, joka sisältää yhden tai useamman koon. Kaava on selkeä ja valmis käytettäväksi. Kaavan osat ovat täysin erillään toisistaan ja huolellisesti merkitty. Saumanvarat sisältyvät kaavaan ja ne erottuvat värillisinä alueina.

Huom! Jos olet epävarma liivikoostasi, kannattaa hankkia kaava, jossa on useampi rinnakkainen koko (multi-sized pattern)

Make Bra menetelmä

Onnistut kotikoneella valmistamaan alusvaatteita, joissa on ammattimainen tuntu ja ilme. Tarvitset vain suoraommelta ja siksak-ommelta sekä oikeat materiaalit oikeaan paikkaan. Oman koon löytäminen on helppoa mittataulukon ja selkeän ohjeistuksen avulla. Rintaliivien valmistuksessa Make Bra menetelmän rungon muodostaa kupin pehmeä mutta tukeva vuori, foam lining. Se antaa kupille hyvän muodon ja mahdollistaa mitä erilaisempien kankaiden käytön kupin päällysmateriaalina. Tässä menetelmässä vältyt myös kankaiden joustolaskelmilta.

Make Bra ohjeet

Make Bra ohjeet opastavat sinut vaiheittain onnistuneeseen lopputulokseen. Ohjeet ovat yksityiskohtaiset ja selkeät. Tarvitessasi voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisäohjeita. Ohjeisiin voit tutustua jo ennen kaavan hankkimista ja halutessasi voit tulostaa ne omaan käyttöösi.
On olemassa lukuisia erilaisia tapoja valmistaa alusvaatteita ja MB tekniikka on niistä yksi, toimiva ja hyväksi havaittu. Voit soveltaa Make Bra kaavoihin myös muita tuntemiasi valmistustekniikoita.

Make Bra verkkokauppa